Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Happy Asmara - Talining Asmoro

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
laraning njero atiku nganti keronto-ronto
kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

doh gusti paringono hambamu kesabaran
doh gusti paringono hambamu ketabahan
masalah ati seng lagi bubrah saiki
tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi