Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa James Ap - Bersyukuro Duwe Isun

Sing ono hang sempurno ring dunyo iki
Mawar baen katon endah erine natoni
Sing ono hang sempurno ring dunyo iki
Uler baen katon anteng wulune mblaeni

Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Sing ono hang sempurno ring dunyo iki
Uler baen katon anteng wulune mblaeni

Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Sifate menungso sing ono puase
Dung ditutno yo mesti kurange

Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Sifate menungso sing ono puase
Dung ditutno yo mesti kurange

Sifate menungso sing ono puase
Dung ditutno yo mesti kurange