Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

lyrics Jawa Nyidam Sari - Irenne Ghea

Upomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Upomo sliramu margi wong bagus
Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthil ning netro, rinoso
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samodro
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase

Naliko niro ing dalu atiku
Lam lamen siro wong bagus
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku