Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Pakdhe Baz - Sesisih Moto

Udan ra terang terang
Langit mendung lintange ilang
Koyo lelakonku,peteng ndhedet uripku
Kerjo adoh paran amergo kahanan

Pancen aku wong randuwe
Rono rene mung di sepelekne
Wes seprene suwene durung nate ngrasakne
Urip mulyo lan nduweni tresno

Ra kuat ati iki pengen sambat
Rino wengi ndongo mboten kendat

Ra lilo Ati iki Ora trimo
Yen awakku mung di sio sio

Mugi Gusti mireng tangis neng ati kulo
Batin Niki loro disawang sesisih moto