Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Putri Sagita - Roso Tresno Iki

Roso tresno iki
Tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Di hatiku

Roso sayang iki
Mung kanggo sliramu
Ra ono liyane
Ning atiku yo mung ono kowe

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Roso tresno iki
Tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Di hatiku

Roso sayang iki
Mung kanggo sliramu
Ra ono liyane
Ning atiku yo mung ono kowe

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu
Tresno iki mung kanggo sliramu