Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Rakhan Devana - Yowes

Opo koe ra kroso opo sing tak rasano
Kabeh wes tak perjuangno saiki koe ra nrimo
Suwene jogo roso saiki koe lungo
Koe meleh wong liyo mergo koe meleh bondo

Memang wes nasibku uripku nelongso
Mung tangsah dungo karo sing kuoso

Yowes aku mundur aku yo ra popo
Sing penting koe seneng karo wong liyo
Selawase
Yowes tak ikhlasno kabeh roso tresno
Sakjane aku loro nanging kudu trimo
Yowes aku lungo

Opo koe ra kroso opo sing tak rasano
Kabeh wes tak perjuangno saiki koe ra nrimo
Suwene jogo roso saiki koe lungo
Koe meleh wong liyo mergo koe meleh bondo

Memang wes nasibku uripku nelongso
Mung tangsah dungo karo sing kuoso

Yowes aku mundur aku yo ra popo
Sing penting koe seneng karo wong liyo
Selawase
Yowes tak ikhlasno kabeh roso tresno
Sakjane aku loro nanging kudu trimo
Aku lungo

(Yowes aku mundur aku yo ra popo
Sing penting koe seneng karo wong liyo
Selawase)

Yowes tak ikhlasno kabeh roso tresno
Sakjane aku loro nanging kudu trimo
Yowes aku lungo…