Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Iso Tanpo Kowe

ademe wengi iki ngelingke sumpah lan janji
sing wis mbok blenjani
karo kowe cah bagus sing wis gawe tatu
teko neng uripku

semilir angin dalu ngelingke esem guyumu
soyo nambah jeru
jeru tembus neng dodo, mergo mbok tinggalno
kowe milih wong liyo

opo ra ngelingi sopo sing ngancani
sopo sing nulungi pas kowe susah ati
saiki wis bedo, kowe ninggal lungo
soyo nambahi loro

pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske
nanging bakal tak buktekne
dongaku nggo kowe langgeng selawase
aku iso tanpo kowe 
 
semilir angin dalu ngelingke esem guyumu
soyo nambah jeru
jeru tembus neng dodo, mergo mbok tinggalno
kowe milih wong liyo

opo ra ngelingi sopo sing ngancani
sopo sing nulungi pas kowe susah ati
saiki wis bedo, kowe ninggal lungo
soyo nambahi loro

pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske
nanging bakal tak buktekne
dongaku nggo kowe langgeng selawase
aku iso tanpo kowe

opo ra ngelingi sopo sing ngancani
sopo sing nulungi pas kowe susah ati
saiki wis bedo, kowe ninggal lungo
soyo nambahi loro

pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske
nanging bakal tak buktekne
dongaku nggo kowe langgeng selawase
aku iso tanpo kowe

tutukno lakumu, rasah mikir aku
mergo aku wis ra tatu