Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue

Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo Brono yen mati ora digowo
Bebasan urip mung mampir ngombe
Ngono kui jare bini sepuh kae

Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo Brono yen mati ora digowo
Bebasan urip mung mampir ngombe
Ngono kui jare bini sepuh kae

Yen Numpak sepur asepe metu nduwur
Tiwas ajur mumur yen awak ora diatur
Nek numpak motor asep'e metu ngisor
Urip neng alam ndonyo kudu sugih andhap asor

Nek numpak becak asepe metu telak
Ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
Nek numpak andong asepe metu mbokong
Ojo plenggang-plenggong mengko mundak koyo grandong

Dadi wong ojo rumongso biso
Nanging uwong sing biso rumongso
Wong sik becik simpeno kebecikane
Ngono kui jarene simbahku dewe

Rujak nanas pantes'e wadahi gelas
Tiwas adem panas sing digagas ora waras
Nek rujak dondong pantes diwadahi lodong
Ojo plenggang plenggong mengko mundak koyo grandong

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit

Dadio wong sing becik
Ojo do sirik
Opo opo marai mangkel
Mengko malah koe dadi nggrundel
Tiwas ngalah malah podo ngeyel

Mulane kowe manuto wong tuo
Ojo pisan pisan koe neko-neko
Jaman saiki sithik-sithik metu ragat
Urip'e ora tentrem malah kowe dadi jepat

Mulakno mulakno, rasah do ngeyel
Wong tuwo le ngandani angel
Bola bali bola bali kowe nglarani ati
Wong tuwomu kegowo ati

Ngalor ngidul ngulon ngetan
Aku wis kenthir Ora iso mikir
Kiwo kiwo Kluer kluer

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit