Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Sadar Posisi

Wes tak cobo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Senadyan perih rasane aku kudu sadar diri
Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Sak iki kowe teko neng ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe seng tak tresno
Malah milih wong liyo
Mung iso tak pendem neng ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remok atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
Gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwon kowe wes tau nggawe kisah neng uripku

Wes tak cobo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Senadyan perih rasane aku kudu sadar diri
Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Sak iki kowe teko neng ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe seng tak tresno
Malah milih wong liyo
Mung iso tak pendem neng ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remok atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
Gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwon kowe wes tau nggawe kisah neng uripku

Wes tak cobo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Senadyan perih rasane aku kudu sadar diri
Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Sak iki kowe teko neng ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe seng tak tresno
Malah milih wong liyo
Mung iso tak pendem neng ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remok atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
Gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwon kowe wes tau nggawe kisah neng uripku

Remok atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
Gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwon kowe wes tau nggawe kisah neng uripku