Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Sedelo Maneh

wis maleh ganti eluh getih
ati seneng tatu dadi perih
arep nyanding karo sliramu
mung endah sedelo koyo kembange turu

katresnan sing suwe tak bangun
pisah selawase gawe bingung
ibarat rogo tanpo balung
lemes demes sepo koyo wong linglung

sedelo maneh awake dewe rabi
nanging ngopo kowe lungo
ninggalne aku gawe selawase dewe

umpomo Gusti paring saketik wektu
biso nyanding karo sliramu
aku wis lilo, mugo tenang ning kono
 
katresnan sing suwe tak bangun
pisah selawase gawe bingung
ibarat rogo tanpo balung
lemes demes sepo koyo wong linglung

tak dongakne dek, tak dongakne
awakmu tenang ning alam kono
sepurane dek, rung bisa gawe
senengmu naliko gandeng aku

sedelo maneh awake dewe rabi
nanging ngopo kowe lungo
ninggalne aku gawe selawase dewe

umpomo Gusti paring saketik wektu
biso nyanding karo sliramu
aku wis lilo, mugo tenang ning kono
aku wis lilo, mugo tenang ning kono