Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan,
sesandingan karo kowe

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne,
mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali,
marang janji sing ketali
Neng simpang limo iki,
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati
Entonono aku nyang Simpang Limo