Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Tresno Terlarang

Bengi iki ra ono lintang rembulan
Langit mendung tansoyo peteng
Nambahi sepi sedih ati seng tak rasakke
Aku wes rumongso wes kebak doso
Njalin tresno karo bojone wong liyo
Duh gusti Allah kulo nyuwun pangapuro

Wes uwes uwes uwes kangmas lilakno aku
Wes uwes uwes uwes kangmas lalekno aku
Dewe e wanito aku yo wanito
Dewe e duwe roso aku yo duwe roso

Kito pungkasi tresno seng terlarang iki
Balio marang anak lan bojomu
Atiku loro tak gowo lungo
Sak pungkur ku ojo ono wanito liyo