Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Jaranan Panas cidro

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tega tegane sliramu
Nambahi lara batinku

Aku ora percaya
Nanging kabeh iki nyata
Cetha ning ngarepe mata
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sik panas rasaning ati
Nyawang kedadeyan iki

Lunga awakku sing kudu lunga
Timbang batinku kelara-lara
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lila atiku iki wis lila
Senajan lara neng jero dada
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu