Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Vita Alvia - Aku Ikhlas

Aku nglakoni kabeh ini
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

 Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane 
Nompo iso nerimo
Tapi ora lilo

Ke..pie Pengenku nyanding koe
Wes lalekke
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone