Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Vita Alvia - Bojoku

Bojoku aku pingin Bojoku
Aku kangen pingin di sayang sayang
Kangen di manja-manja
Bojoku, aku pingin neng njero pelukanmu

Bojoku aku rindu Bojoku
Aku pingin rindu di belai belai
Pingin sepisan meneh
Bojoku, aku pingin neng njero pelukanmu

Bengi iki aku pingin seneng ra pingin galau
Bengi iki plis deh ojo di ganggu
Bengi iki aku pingin seneng karo kowe
Bengi iki sing liyo minggir disek

Bojoku aku pingin Bojoku
Aku kangen pingin di sayang sayang
Kangen di manja-manja
Bojoku, aku pingin neng njero pelukanmu