Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Vivi Artika - Tinggal Kenangan

Pancen dalane kudu di uwesne
Ra bakal biso diterus terusne
Aku lan kowe wes dudu jodone
Wes ngono wae mlaku dewe dewe
Sepurane awakku ra nyenengke atimu

Mergo aku ra mampu
Mugo kowe ketemu seng iso nggawe guyu
Bahagia saben wektu

Lilo ati iki lilo
Roso tresno iki wes ra nduweni
Iklas ati iki iklas
Kowe seng tak sayang tinggal kenangan
Kowe seng tak sayang tinggal kenangan