Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Arlida Putri - Titip Kangen

Liwat angin sore titip kngene ati,
Numpang ngapurane durung biso nemoni ...
Tak suwun slirane gelem sabar ngenteni
Percoyo'o sayang aku ra bakal lali....

Kangen.... aku kangen sliramu...
Rindu.... aku pengen ketemu....

Padang rembulan neng pelataran....
soyo nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi,sing soyo sepi
soyo nggegowo suwunge ati....

Tak suwun slirane gelem sabar ngenteni
Percoyo'o sayang aku ra bakal lali....

Kangen.... aku kangen sliramu...
Rindu.... aku pengen ketemu....

Padang rembulan neng pelataran....
soyo nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi,sing soyo sepi
soyo nggegowo suwunge ati.