Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Happy Asmara - Dudu Dolanan

sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

awale gak temu aku ora iso turu.
awan bengi sore isuk kowe      
whatsapp aku.
ora kober mangan.
dadi korban sepikan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung ngguya 
ngguyu.

lek nyatane gak iso ojok diterusne.
mergo motoku sak iki uwes netes        
getih.
wis tak kabeh kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan 
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.

semene caramu cuman nggawe pager aku.
janji- janji palsu amung nggawe awak kuru.
ora kober tandang dadi korban settingan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung 
ngguya ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diteruske.
mergo motoku sak iki uwes netes getih.

wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.

wes tak kabeh kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro...
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan

ati iki dudu dolanan
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku ding tenanan
ati iki dudu dolanan,
ati iki dudu dolanan..
ati iki dudu dolanan.