Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Lara Silvy - Aku Pantes Diperjuangke

Aku ngerti isyarat teko motomu
Aku ngerti aku berharga untukmu
Yo mung aku sing gawe atimu tenang
Yo mung aku teko peteng dadi padang
Ratau tak larani atimu

Ratau tak blenjani janjku
Tak jogo atimu, tresnomu
Aku pantes dipertahanke
Aku pantes diperjuangke
Mergo aku ngerti carane
Menyayangi dirimu

Aku iso ngendheg tangismu
Aku iso nukulke esemmu
Aku iso dadi sembarang
Opo sing dadi kekarep atimu