Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu

Isih Karo perasaanku sing biyene
Ra berubah lan Ra ono bedane
Aku isih yakin dadi duweke

Aku isih Ono panggonku
Isih tansah setiyo nunggoni kabarmu
Isih pengen ngrungoke suaramu
Tresno tansah gawe abot pikirku

Rasa kangen ku
Kangen Karo slira mu
Tanpo Wates wektu
 katresnanku
Mung panyuwunku
Nadyan tanpo clatu
Mung kanggo tresnaku

Adoh Soko netroku
Cedak Karo dongaku
Aku nyimpen kangenku
 
Aku isih neng alam donyo
Nyawang sliramu gandeng karo uwong liyo
Panas atiku amergo sojono
Ning Ojo nganti tego ninggal lungo