Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Cukup Semanten Sayang

Sak Tenane Aku Wes Ngerti
Sayang Karo Dek e Ning Ati
Biyen Janji Bakal Nglalek ake
Nanging Tresnomu Tekan Saiki

Yo Wes Aku Sing Ngalah Lungo
Mergo Karo Dek e Nyambung Tresno
Timbang Soyo Gawe Aku Loro
Sadar Diri Saiki Aku Sopo

Cukup Semanten Sayang 
Aku Sing Tak Ngalah
Mergo Aku Uwes Nyerah
Percumo Yen Tak Oyak O
Ning Atimu Wes Ono Sing Liyo

Cukup Semanten Sayang
Aku Sing Tak Ngalah
Mergo Aku Uwes Pasrah
Yowes Kowe Kanggo Dek e
Tak Dongakne Tresno Selawase