Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Yuni Vebra - Sayang Dek e

Mbiyen koe tau ngomong lirih ning kupingku
Jare ora bakalan ngeliyo ati
Janji tulus ning ati
Ora bakal keganti
Mergo kowe sing dadi lintange ati.

Aku ora bakal lali kenangan ro kowe
Mergo janji sing kepatri
Kabeh penjalukmu ora tau tak semoyo
Nanging nyatane kowe sing suloyo.

Aku wis iso sabar
Nompo sak kabehe kahanan iki
Nanging aku ra biso
Yen kowe adoh ning atiku.

Padange sinar rembulan
Soyo suwe soyo kelingan
Kelingan kowe sing tak sayang.

Tumetes eluh ono pipiku
Yen kelingan kabeh janji janjimu
Duh gusti aku kudu piye
Aku sayang karo dek’e

Aku wis iso sabar
Nompo sak kabehe kahanan iki
Nanging aku ra biso
Yen kowe adoh ning atiku.

Padange sinar rembulan
Soyo suwe soyo kelingan
Kelingan kowe sing tak sayang.

Tumetes eluh ono pipiku
Yen kelingan kabeh janji janjimu
Duh gusti aku kudu piye
Aku sayang karo dek’e.