Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Alvi Ananta, Justin Liee - Langit Bumi Dadi Saksine

sing biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro..
sing sanggup sun ngerteni..
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok nggawe ngene..
janji urip.. sampek mati

sing bakal biso ngelali..
langit bumi iki dadi saksine..
welas isun nyang riko
sing ono ujunge..

isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
wong tuwek isun sing biso ngrestui..
langit bumi iki dadi saksine..
tuluse welas isun iki

nong njero ati..
masio saiki sing biso dadi siji..
sun pastekno..
welas iki sampek mati..

sing biso sun pahami..
riko tego medot taline asmoro..
sing sanggup sun ngerteni..
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok nggawe ngene..
janji urip.. sampek mati

sing bakal biso ngelali..
langit bumi iki dadi saksine..
welas isun nyang riko
sing ono ujunge..
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

langit bumi iki dadi saksine..
tuluse welas isun iki
nong njero ati..
masio saiki sing biso dadi siji..

sun pastekno..
welas iki sampek mati..
sing biso sun pahami..
riko tego medot taline asmoro..
sing sanggup sun ngerteni..
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok nggawe ngene..
janji urip.. sampek mati

sing bakal biso ngelali..
langit bumi iki dadi saksine..
welas isun nyang riko

sing ono ujunge..
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

langit bumi iki dadi saksine..
tuluse welas isun iki
nong njero ati..
masio saiki sing biso dadi siji..
sun pastekno..
welas iki sampek mati..

sing biso sun pahami..
riko tego medot taline asmoro..
sing sanggup sun ngerteni..
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok nggawe ngene..
janji urip.. sampek mati
sing bakal biso ngelali..

langit bumi iki dadi saksine..
welas isun nyang riko
sing ono ujunge..
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

langit bumi iki dadi saksine..
tuluse welas isun iki
nong njero ati..
masio saiki sing biso dadi siji..
sun pastekno..
welas iki sampek mati..