Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Danang - Urip Tanpo Riko

Sun biso Urip tanpo Riko masio dewek sun lakoni.
Nggowo perihe ati...
Mergo Riko mageh sing keganti.

Mlakuo nyawang ngarep baen,Ojo nulih memburi maning.
Nggawe lembar hang anyar.
Hang lawas mulo kudu ditinggal.
Sun wes biso ngelapi eluh...
Edeng edeng crito Ambi Riko sun tutuh

Ndeleng Riko munyik baen wes cukup kanggo isun.
Weruh Riko seneng wes nggawe adem atinisun.
Mergo welas artine sing kudu biso nduweni ,
Kerono welas iku sing podo podo ngelarani.
seneng riko yo seneng isun