Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Loro Ati - Tuluse Welas Isun

Batin sun hang duweni
Masio saiki wis kadung tatu ati
Kabeh isun turuti 
Sampek kesikso nong njero dodo iki

Bengen riko welas hang sun roso
Janji urip sampek mati
Riko ninggalno ambi wong liyo
Kesikso batin sun iki

Tuluse welas hang isun nduweni
Apuwo riko amung ngumbar asmoro
Ikhlas sun iki hang ono nong njro ati
Riko tego ninggal loro batin sun iki

Kadung jeru riko hang isun welasi
Cukup saiki ra biso dadi siji
Kadung jeru riko hang isun welasi
Cukup saiki ra biso dadi siji