Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Lyia - Iki Piye

sopo sing ra bakal kecewa pada akhir nya
ngelu roso ati iki mergo wis percaya padamu
omongno dirimu yen ra tresno aku ojo ngapusi awakku
sajane ku iseh tresno wegah wegah pisah ro sliramu
nanging kadung ambruk cagak atiku lunggono wegah nyawang sliramu..

tomboiati ambyar pedot cintaku
ben tak rasake pahit nya cinta di dalam hidupku
yoo rek opo bertahan lagi cintaku di mblenjani
ben tak goleki cinta yg suci sampai akhir nanti