Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Mala Agatha - Madangi Wengi

Kembang tresno sing ngremboko.
Kependem kangen dadi loro bronto.
Sedih lan perih batin ku kesikso.
Sing kudu bahan ombake Asmoro.

Sumilire angen wengi.
Lamat lamat gawa kabar ono ngimpi
Kanggo tombone kangen sak jroning ati
Bakal nyawiji tresno lan roso Iki.

Bulan sing madangi Wengi
Setyo ngancani aku sing sepi
Aku ngenteni tanpo Ono Wates tresno suci
Kang sejati.

Bulan sing madangi wengi
Setyo ngancani aku sing sepi.
Aku ngenteni tanpo Ono Wates tresno suci

Aku ngenteni.
Aku ngenteni