Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Pujiono - Jangan Anyar

Bendino nek bengi aku tangi
Kepikir tresnoku sing kowe apusi
Mestine awaku wis ngiklashi
Rak sengojo ndelok facebook kowe rabi

Bojomu iku konco karipku
Sing biyen dulin neng sawah karo aku

Nek Awan aku rako doyan mangan
Jangan anyar cuma dadi pajangan
Sore-sore enake ngombe wedang
Rayi ayumu malah dadi lamunan

Bojomu iku konco karipku
Sing biyen jaman susahe karo aku
Dek opo kowe lali
Jarene cuma akusing paling ngerti
Dek aku wis janji
Tak lamar kowe bar lebaran haji

Tapi saiki dadi mimpi
Uripku batinku lirih