Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Kentang Siwur

kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo suwi suwi mengko macak lali
kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo lambat lambat, ben ra di tagih ning akhirat karo malaikat

jaman saiki akeh wong polah polah
tampilane elegan tapi akeh tanggungan
jaman saiki akeh wong macak lali
yen nembung utang sregep, wayahe nyaure seret

yen ditageh nesu, kadang malah nyatru
yen ditageh mlayu, kadang malah nylatu nylatu

kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo suwi suwi mengko macak lali
kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo lambat lambat, ben ra di tagih ning akhirat karo malaikat

kentang siwur, kentang siwur
jaman saiki akeh wong polah polah
tampilane elegan tapi akeh tanggungan
jaman saiki akeh wong macak lali
yen nembung utang sregep, wayahe nyaure seret

yen ditageh nesu, kadang malah nyatru
yen ditageh mlayu, kadang malah nylatu nylatu

kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo suwi suwi mengko macak lali
kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo lambat lambat, ben ra di tagih ning akhirat

kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo suwi suwi mengko macak lali
kentang siwur, yen duwe utang ndang nyaur
ojo lambat lambat, ben ra di tagih ning akhirat karo malaikat