Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Shepin misa - Talining asmoro

Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto ronto
Roso iki tetep jeruning dodo kowe uwes bedo

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu