Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics China Mira Kirana - Sewu Wiso

Sak jeroning ati Sun datan lali Marang sliramu Pepujaning ati
Kepengen ngilangno Asmamu saking jiwo Ananging Tan biso
Manis esemmu Legi koyo madu Nanging Kabeh iku Soyo nambahi Tatu

Opo toh iku walesing tresnaku Sepo koyo Sego wayu
Cobo rungokna suoro atiku Kang tansah nunggu Rinten kelawan dalu  

Tresno sing tak jogo mung ndiko singkirno Koyo dene upo
Cobo sawango Sak kedeping netro Aku sing kuciwo Ndiko ninggal lungo
Sewu Wiso Netesi Dodo Iku sing tak roso