Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Acan rimex - Prahu layar

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adek njawil dek
Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk

Tumandang nyambut gawe
Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adek njawil dek
Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe