Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Aftershine, Damara De - Aku ikhlas

aku.. nglakoni kabeh iki
ikhlas seko ning ati
nggo sliramu..
duh kang mas.. sepurane yen aku
nggawe loro atimu
aku.. ora menghargai
 
koe sing gemati..
yowes rapopo.. rasah digetuni..
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu.. ning uripmu..
 
sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..
 
yowes rapopo.. rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuangankul

dadi esemmu.. ning uripmu..
sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..
 
pancen iki dalane
aku raiso nompo    
aku wis iso nerimo
tapi aku sing ora lilo
pengenmu ke..pie
pengenku nyanding koe
wes lalekke aku
tak cobo nompo anane
 
mungkin wis takdire
kudu dikuatke
nompo.. kenyataane
aku ro koe.
pancen.. dudu jodone..