Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Danang - Atiku Loro

Atiku loro nyawang kowe karo wong liyo
Atiku loro tresnoku pok sepelekno
Atiku loro nyawang kowe karo wong liyo
Kowe tego ninggal tatu ndek atiku....

Yen opo sek kurang tresnoku
marang awakmu
Yen opo sek krng sayangku
Marang atimu...

Jeru jeru jeru jeru roso tresnoku...
Tego tego tego ne kowe nglarani aku
Jeru jeru jeru jeru roso sayang ku...
Tego tego tego ne kue ninggali tatu...

Atiku loro nyawang kowe karo wong liyo
Atiku loro tresnoku pok sepelekno
Atiku loro nyawang kowe karo wong liyo
Kowe tego ninggal tatu ndek atiku