Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Dini Kurnia - Alum

Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami
Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami

Isun weruh dewek, riko ambi wong liyo
Melaku bareng gandengan tangan
Isun osing nyongko, riko kari tego
Ngendoi cemeng welas iki

Buang isun buang welas hang ono
Ring ati iki uwis sirno
Mergo ati iki, welas hang suci
Welas asih hang sempurno

Isun wis sing percoyo
Mergo kari nyulek moto

Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami
Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami

Menyango hang adoh, ojo riko moro
Isun wis sing sudi
Nompo riko maning, isun wis sing biso
Ati kadung loro
Tutupen kabeh cerito iki
Ojo riko bukak maning
Isun wis sing percoyo
Ati kadung loro

Kuburen kabeh cerito iki
Ojo riko keduk maning
Isun wis sing percoyo
Ati kadung loro

Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami
Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami

Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami
Kembang hang ono ring atin isun
Uwis alum sing keneng disirami