Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Esa Risty - Mbiyen Disayang Sayang

ning ati isih kelingan loro amergo kelangan
tresnomu kuwi mung kiasan
tak anti anti jebul mok mblenjani
janji bebrayan amung ning lathi
sopo sing ora loro ditinggal naliko tresno

ora eling mbiyene semono
opo seh kurang kebak wangi tresno
jebul ning mburiku kowe ngeliyo
mbiyen disayang sayang
ning saiki tresno mbok buang
ra ngiro yen ngene akhire

saiki sing tak tresno wes milih liyane
mbiyen disayang sayang
ning saiki tresnomu sing ilang
ra ngiro yen ngene akhire
saiki dewe dewe yo wes tak ikhlasne
sopo sing ora loro ditinggal naliko tresno

ora eling mbiyene semono
opo seh kurang kebak wangi tresno
jebul ning mburiku kowe ngeliyo
mbiyen disayang sayang ning saiki tresno mbok buang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki sing tak tresno wes milih liyane
mbiyen disayang sayang ning saiki tresnomu sing ilang

ra ngiro yen ngene akhire, saiki dewe dewe yo wes tak ikhlasne
mbiyen disayang sayang ning saiki tresno mbok buang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki sing tak tresno wes milih liyane
mbiyen disayang sayang ning saiki tresnomu sing ilang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki dewe dewe yo wes tak ikhlasne