Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Gerry Mahesa, Lala Widy - Temulawak

Dik Jarene Kowe Tresno
Tresno Aku Ning Jero Jero
Bareng Kowe Dadi bojoku
Suwe Suwe Ngeroggoh rempelo

mas pancene aku tresno
tresno nganti neng jero jero
Njero dompetmu ono piro?
Njero omah wes nduwe opo?

Temu Lawak Kroso ning awak
godong mlinjo disayur Asem
Pancen Awak lagi gak penak
Nduwe bojo jangeten mesem

Temu Lawak Kroso ning awak
Klopo ijo digawe santen
Pancen Awak lagi gak penak
nduwe bojo yen mboten wonten

Dik Jarene Kowe Tresno
Tresno Aku Ning Jero Jero
Bareng Kowe Dadi bojoku
Suwe Suwe Ngeroggoh rempelo

mas pancene aku tresno
tresno nganti neng jero jero
Njero dompetmu ono piro?
Njero omah wes nduwe opo?

Temu Lawak Kroso ning awak
godong mlinjo disayur Asem
Pancen Awak lagi gak penak
Nduwe bojo jangeten mesem

Temu Lawak Kroso ning awak
Klopo ijo digawe santen
Pancen Awak lagi gak penak
nduwe bojo yen mboten wonten