Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Ilux Id - Angel Lali

angin wengi sampekno roso kangenku
nganti saiki durung sanggup lali

aku dewe ning kene, kroso sepi tanpo kowe
tulungono padangono petenge uripku
aku seng gawe we lungo, ninggal getun ning dodo
sak tuluse atiku njaluk sepuro

raono seng iso ganteni ceritomu, sayang
aku iseh tetep kelingan
raono seng iso ganteni kabeh kenangan
panggah kowe seng paling tak sayang

angin wengi sampekno roso kangenku
nganti saiki durung sanggup lali

aku dewe ning kene, kroso sepi tanpo kowe
tulungono padangono petenge uripku
aku seng gawe we lungo, ninggal getun ning dodo
sak tuluse atiku njaluk sepuro

raono seng iso ganteni ceritomu, sayang
aku iseh tetep kelingan
raono seng iso ganteni kabeh kenangan
panggah kowe seng paling tak sayang

raono seng iso ganteni ceritomu, sayang
aku iseh tetep kelingan
raono seng iso ganteni kabeh kenangan
panggah kowe seng paling tak sayang
panggah kowe seng paling tak sayang