Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Dada Sayang (version samudra record)

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine

Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji

Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wes ra ono artine

Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji

Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono