Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Ditinggal Rabi (version DD star record)

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane?

Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku
Mas, opo kowe lali karo sumpah janjimu?

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnaku nelongso
Opo iki wes dalane?

Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku
Mas, opo kowe lali karo sumpah janjimu?
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnaku nelongso
Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Mas, opo kowe lali karo sumpah janjimu?
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnaku nelongso

Mas, opo kowe lali karo sumpah janjimu?
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnaku nelongso