Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Sasya Arkhisna - Wedi Kelangan

Yang udane wes teko
Aku ngempet kangen opo kowe keroso
Udan bledek aku wedi
Rak ono sing ngancani
Cepet engalo bali

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati

Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane
Wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang
Yang udane wes teko
Aku ngempet kangen opo kowe keroso
Udan bledek aku wedi
Rak ono sing ngancani
Cepet engalo bali

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane
Wes ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan

Adoh kowe pikiran melayang layang
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane
Wes ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang-layang
Adoh kowe rasane koyok wong edan