Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Shinta Arsinta - Matur Suwun

Yen kelingan naliko bebarengan
Susah seneng karo sliramu
Ra kroso netes eluh ning pipiku
Batinku keronto ronto

Nanging cobo tak kuwatno
Yen iki wis dadi pilihanmu
Matur suwun wis ngancani aku
Masio sedelo sliramu ning urepku

Senadjan saiki wis duweke wong liyo
Ora dadi opo
Aku wis tau nduweni atimu