Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Agisnia - Jakarta

Opo sih kurang sing tak wenehi
Janji mu bakale urip dadi siji
Nyatane aku mung kok larani

Loro iki sing wes tak rasakno 
Wes berjuang aku sing rekoso
Mbok apusono aku mung nerimo
Tak sabari malah koe cidro 

Neng jakarta sing nyimpen cerita
Aku sing uwis mbok sia sia
saiki aku uwis lila
Wes cukup ati iki nelangsa 

Tibo tangiku mung kanggo koe 
Nanging belas ra ono reken e 
Wes tk empet semene suwene 
Sepurane aku mundur wae

Kabeh kenangan sing wes tak lewati
Tak lakoni kanthi ikhlas ati