Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Danang - Coba Buktikan

Kalau kau sunggu mencintaiku
coba buktikan
Kalau kau memang sayang padaku
juga buktikan

Ojo gur ngomong wae
nanging janjimu ra ono nyatane

Yen pancen tresno aku
sayang aku
sing tak jaluk tulus teko atimu

Tresnanono aku koyo yen aku tulus tresno karo kowe... lahir batin
Sayangono aku koyo yen aku tulus sayang karo kowe.... ra ono liane
Dudu tresno gur ono karepe