Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Dini Kurnia - Gulu Pedot

Dudu watu hang diarani pasir
Watu kambang keli ono ring pinggir
Buru ketemu awak langsung naksir
Gelibegan koyo kelangan pikir

Uwit kelopo arane gelugu
Disigari diporot dadi pitu
Sabendino isun sing biso turu
Demen riko ngomong using kewetu

Aring-aring mbakar gedang campur sawi
Sampek gering ulihe isun mikiri
Gedang sobo sak curung dipangan codot
Timbang wurung anggur gulu nisun pedot

Godong sawi enake urapan kelopo
Ati iki ugo yo mung kanggo riko
Gedang rojo sak curung dipereteli
Dung sing percoyo bedahen dodo iki

Dudu watu hang diarani pasir
Watu kambang keli ono ring pinggir
Buru ketemu awak langsung naksir
Gelibegan koyo kelangan pikir

Uwit kelopo arane gelugu
Disigari diporot dadi pitu
Sabendino isun sing biso turu
Demen riko ngomong using kewetu

Aring-aring mbakar gedang campur sawi
Sampek gering ulihe isun mikiri
Gedang sobo sak curung dipangan codot
Timbang wurung anggur gulu nisun pedot

Godong sawi enake urapan kelopo
Ati iki ugo yo mung kanggo riko
Gedang rojo sak curung dipereteli
Dung sing percoyo bedahen dodo iki

Timbang wurung anggur gulu nisun pedot
Dung sing percoyo bedahen dodo iki

Timbang wurung anggur gulu nisun pedot
Dung sing percoyo bedahen dodo iki
Timbang wurung anggur gulu nisun pedot