Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Esa Risty - Ketampel

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu duwe
Wis kadung isun kesilep nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak molo ketampel cicir leleran
Sing uman welase
Nelongso mung biso nelongso
Tugel angen duweni riko