Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Esa Risty - Lebu

Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing duwe paran paran, sun sing duwe
Sun pasrah baen 

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati 

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono, gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen
Makne miber, makne miber 

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati 

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono, gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen 
Makne miber, makne miber