Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Falen Finola - layang Dungo Restu

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe 
Soyo ngampet gede roso katresnanku 
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke 
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku 

Donga’no aku karo restumu 
Sabar ngenteni tekan baliku 
Tak jogo roso kanggo awakmu 
Semoga dirimu juga begitu
 
Roso sayang iki ra biso lali 
Nganti mbesok tekaning mati 
Janji tulus ra mung ono ing lathi 
Mantep roso lan jiwo rogo iki 

Tak titipke layang kangenku iki 
Mugo biso nambani ati 
Panyuwunku siji kanggo awakmu 
Njogo roso lan katresnanku