Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Falen Finola - Tau Tatu

Tatu hang bengen tau
Manggon nong ati nisun
Seperene perihe mageh keroso
 
Iku hang gawe sun kuatir
Bakal kebalen maning
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadiyo ulan hang biso madangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo
Mergo ati iki wes tau keloro

Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio
Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu