Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Gerry Mahesa, Lala Widy - Klambi Biru

Yen tak pikir pikir aku dadi nyengir
Klambi Biru main moto ning gon parkir
Sopo ngerti aku dikon mampir
Nang omahe anake juragan pasir

Yen disawang sawang kang mas biso kedanan
Awan mbengi pikirane ngak karuan
Opo iyo kang mas wis kasmaran
Karo cah ayu sing Klambi Biru

Kae kae Klambi Biru
mesam mesam awe awe nganggo kembang
aduh aduh opo tresno
sopo ngiro kang mas dadi demenan

ngepek atimu oi si Klambi Biru
cah ayu oi si Klambi Biru